torstai 18. syyskuuta 2014

Kansainvälinen intensiivikurssi "Business Innovation Focussed on Experience-based Products/Services” TAMKissa Virroilla syyskuussaYli 30 opiskelijaa ja henkilökunnan jäsentä viidestä yliopistosta ja ammattikorkeakoulusta Suomesta, Norjasta, Tanskasta, Liettuasta ja Virosta osallistuu syyskuussa Virroilla järjestettävälle intensiivikurssille, jonka koordinaattorina toimii markkinoinnin lehtori ja kv-vastaava Pirkko Varis TAMKista. Nordplus-rahoitteisen viikon kestävän Nordic & Baltic Business Innovation –verkoston kurssin teemana on tapahtumien innovointi risteilyjä järvialueella järjestävälle yritykselle.  Ohjelmassa on aiheeseen liittyviä henkilökunnan ja opiskelijoiden esityksiä, vierailuja, tiimityöskentelyä toimeksiannon parissa ja tulosten esittäminen toimeksiantajalle ohjelman lopussa.

Intensiivikurssilaiset Pirkko Variksen kanssa Lomasaaressa
Kuva: Monika Didžgalvytė, Vytautas Magnus University, Lithuania


Intensiivikurssit hyödyttävät osallistujia, muita korkeakoulujen jäseniä sekä järjestävän korkeakoulun alueen yrityksiä. Kurssilla on omat www-sivunsa, joilla julkaistaan esitykset, ohjelma, kuvia toiminnoista sekä linkkejä paikkakunnan ja yritysten www-sivuille. Näitä voidaan käyttää markkinoinnissa kurssin jälkeenkin. Positiivisista kokemuksista ja elämyksistä osallistujat kertovat välittömästi sosiaalisessa mediassa kuvineen.  

Osallistujat ovat jo perehtyneet myös suomalaiseen kulttuuriin, tapoihin ja ruokiin. Tampereella ohjelmassa olivat sightseeing ja tutustuminen kaupunkiin. Virroilla on vierailtu eri kohteissa.  Kuljetukset ovat sujuneet hyvällä palveluasenteella Ykspetäjä Oy/Lepikonmäki-yhtiöiden toimesta. Nuorisokeskus Marttisen palveluihin on oltu tyytyväisiä ja ruoat Marttisessa ovat saaneet kiitosta osallistujilta. Asuminen hirsitaloissa järven rannalla Lomasaaressa on kokemus, joka muistetaan varmasti. Saunominen ja järvessä uiminen ovatkin osa päivittäistä ohjelmaa. Myös soutuveneet ovat olleet ahkerassa käytössä ensimmäisestä päivästä alkaen. 

Pirkko Varis
lehtori, markkinointi & kv-vastaava
TAMK

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti