lauantai 11. huhtikuuta 2015

Mänttä-Vilppulan tradenomikoulutus kiinnosti hakijoitaMänttä-Vilppulassa syksyllä alkava TAMKin liiketalouden tradenomikoulutus kiinnosti hakijoita. Juuri päättyneessä ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen yhteishaussa koulutukseen oli kaikkiaan 241 hakijaa, joista Mänttä-Vilppulan koulutuksen asetti ensimmäiseksi hakutoiveekseen 85 hakijaa.

Tampereen ammattikorkeakoulun Mänttä-Vilppulassa alkavaa koulutusta on suunniteltu yhteistyössä seutukunnan elinkeinoelämän kanssa. Liiketalouden alan osaajille on tarvetta yrityksissä. Syksyllä 2015 alkava koulutus kestää 3,5 vuotta ja opiskelupaikkoja on 25. Koulutus koostuu lähitapaamisista ja etäopiskelusta. Lähipäivät pidetään TAMKin Mäntän toimipisteessä.

Liiketalouden tradenomi (AMK) on alempi korkeakoulututkinto, joka valmistaa työelämän asiantuntija- ja esimiestehtäviin. Tradenomikoulutukseen sisältyy markkinointia, tietotekniikkaa, laskentatointa, johtamista, yrittäjyyteen ja kansainvälisyyteen liittyviä opintoja sekä käytännön harjoittelua yrityksessä tai muualla työelämässä.

Opetushallitukselta saatujen tietojen mukaan korkeakoulujen yhteishaussa oli yhteensä 154 500 hakijaa. Eniten hakijoita oli Metropolia Ammattikorkeakouluun ja Helsingin yliopistoon. Tampereen ammattikorkeakoulu sijoittui hakijamäärissä kolmanneksi. TAMKiin kaikkiin koulutuksiin oli yli 20 000 hakijaa.

Ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen yhteishaku päättyi 9.4.2015.
Lisätietoja koulutuksesta:
Lehtori Heli Antila, heli.antila@tamk.fi, p. 050 311 9596
Korkeakouluasiamies Otto Huttunen, otto.huttunen@tamk.fi, p. 050 441 3249
www.tamk.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti