keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Tradenomikoulutus alkaa syksyllä Mänttä-Vilppulassa

TAMK käynnistää Mänttä-Vilppulassa syksyllä 2015 liiketalouden tradenomikoulutuksen. Koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna, eli se soveltuu hyvin työssä käyville aikuisille.

Mänttä-Vilppulassa alkavaa koulutusta on suunniteltu yhteistyössä seutukunnan elinkeinoelämän kanssa. Liiketalouden alan osaajille on tarvetta yrityksissä.

- Moni merkonomitaustainen opiskelija haluaa päivittää osaamistaan, joten tradenomikoulutusta kaivataan tällä seudulla, koulutuksesta vastaava lehtori Heli Antila kertoo.

Tradenomi (AMK) on alempi korkeakoulututkinto, joka valmistaa työelämän asiantuntija- ja esimiestehtäviin. Tradenomikoulutukseen sisältyy markkinointia, tietotekniikkaa, laskentatointa, johtamista, yrittäjyyteen ja kansainvälisyyteen liittyviä opintoja sekä käytännön harjoittelua yrityksessä tai muualla työelämässä. Harjoittelu on mahdollista suorittaa myös yrityksessä, jossa opiskelija on töissä.

- Koulutus sopii kaikille, jotka haluavat päivittää aiempia tutkintojaan tai laajentaa osaamistaan kaupalliseen suuntaan, Antila rohkaisee.

Koulutus kestää 3,5 vuotta ja opiskelupaikkoja on tarjolla 25. Koulutus koostuu lähitapaamisista ja etäopiskelusta. Lähipäivät pidetään kerran kuukaudessa torstaisin ja perjantaisin TAMKin Mäntän toimipisteessä.

Koulutuksen infotilaisuus järjestetään Mänttä-Vilppulassa tiistaina 17.3.2015 klo 17–18.30 Tampereen ammattikorkeakoulun tiloissa, Koskelankatu 2, luokka 242.

Infotilaisuus Keuruulla on torstaina 19.3.2015 klo 17–18.30, eCenter, Jussi-sali, Keskusaukio 3, 4. krs.

Koulutukseen haetaan ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen yhteishaussa 17.3.–9.4.2015.

Tutustu koulutukseen

Lisätietoja:
Lehtori Heli Antila, heli.antila@tamk.fi, p. 050 311 9596
Korkeakouluasiamies Otto Huttunen, otto.huttunen@tamk.fi, p. 050 441 3249
www.tamk.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti