sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Klik klik…


Viikonloppuna selailin kisasivujamme ja minuun iski aivan hirveä matkakuume. Viimeisestä ulkomaanreissusta on aikaa kohta kaksi vuotta, siis aivan liian kauan. Kävimme silloin ystäviemme luona Ranskassa. Siellä saimme nauttia ihanista kävelyretkistä viiniköynnösten raidoittamilla rinteillä, hyvästä ruuasta ja kiireettömästä olosta.

 Toki reissuun mahtui miesten kesken maastopyöräilyä vuorilla ja meidän naisten pitkiä shoppailuretkiä lähiseudulla. Matka oli meille aivan uudenlainen, ensimmäinen kerta lapsen kanssa. Moni pelotteli meitä pienen lapsen kanssa matkustamisesta ja kieltämättä hieman hirvitti kuinka lento menisi 6 kk ikäisen, hieman äänekkäämmän pojan kanssa.

Kaikki meni paremmin kuin olisin ikinä osannut edes toivoa. Lentokoneessa poika lähinnä hauskuutti muita matkustajia ja automatkan kentältä kyläpaikkaan hän nukkui. 


Nyt olemme miettineet seuraavaa matkaa mihin voisimme lähteä ja intoa suunnitteluun tietenkin tuo mahdollinen matkalahjakortti, jonka voittaa ryhmä joka on kerännyt eniten klikkauksia omaan linkkiinsä. Olemme taas haasteen edessä. Meillä asuu mitä vilkkain 2-vuotias pojanviikari. Toisaalta olen sitä mieltä, että lasten kanssa voi lähteä mihin vaan, mutta toisaalta mieleeni hiipii pelko jos valitsemmekin ihan väärin.


Onko teillä kanssamatkailijat hyviä ideoita vilkkaan pikkupojan kanssa reissaamisesta. Äiti tietenkin haluaisi päästä hieman shoppailemaan ja isä kävi mielellään kuuntelemassa paikallista musiikkia, poikaa taas kiinnostaa tietenkin autot ja kaikki yleinen pöllöily. Käy klikkaamassa linkkiämme ja jaa hyvät matkaideat tänne meidän blogiin.


http://kisa.matkapaikka.fi/shoppailijat


Hyvää alkavaa viikkoa
Anu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti