keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Aikuistradenomikoulutuksen tiedotustilaisuus ke 13.3. klo 17 Virtain kirjaston Toriseva-salissa


Tradenomiopinnot käynnistyvät ensi syksynä Tampereen ammattikorkeakoulun Virtain toimipisteessä. Opinnot toteutetaan ilta-/viikonloppu- tai monimuoto-opintoina, joten ne voi suorittaa työn ohessa. Kontaktiopetusta järjestetään joka toinen viikko torstai- ja perjantai-iltaisin sekä sovittavina lauantaipäivinä.
Lisäksi voidaan järjestää intensiivijaksoja. Koulutuksen aikana hyödynnetään myös verkko-, virtuaali- ja projektiopiskelua.

Opiskelijoilla on mahdollisuus osallistua sekä kotimaisiin että kansainvälisiin projekteihin ja ohjelmiin osana opintojaan. Opintoihin sisältyvän harjoittelun voi suorittaa kotimaassa tai ulkomailla. Työelämälähtöinen opinnäytetyö tehdään opintojen loppuvaiheessa. Osa opinnoista voidaan mahdollisesti järjestää Tampereella.

Tradenomit saavat kokonaisvaltaisen kuvan yritystoiminnasta sen osa-alueineen. Opiskelija voi painottaa opintojaan uudistuvaan yritystoimintaan, markkinointiin tai talousjohtamiseen oman kehitystarpeensa mukaan. Koulutus kestää keskimäärin 3,5 vuotta.

Syksyllä alkavasta koulutuksesta järjestetään tiedotustilaisuus  ke 13.3.2013 klo 17-19 Virtain kirjaston Toriseva-salissa. Tervetuloa mukaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti